Hoewel Dick al een lange periode kampte met zijn gezondheid kwam zijn overlijden voor ons toch onverwacht.
We houden bijzondere herinneringen aan hem.
Dick meldde zich aan bij de tennisvereniging om mee te doen bij het onderhoud. Ondanks dat hij zich niet altijd even goed voelde klaagde hij nooit.
Sterker nog, terwijl Dick wegens zijn conditie niet meer in staat was alle werkzaamheden te verrichten gaf hij aan ook nog een flinke steen aan het onderhoud te willen bijdragen.
Bij het tennis stond Dick bekend om zijn snoeiharde service. Als deze goed doorkwam was deze service moeilijk voor ons te retourneren. Met pijn in zijn hart moest Dick wegens fysieke klachten afscheid nemen van het tennissen, maar dat belette hem niet toch betrokken te blijven bij het wel en wee van zijn tennis vrienden. Vooral op de vrijdag waar hij met zijn humor bij menige discussie betrokken was.
Soms moesten we hem lange tijd missen want dan was Dick volop aan het genieten in zijn verblijf in Spanje. Zijn Spaanse ervaringen werden nooit uitvergroot maar Dick liet na wat aandringen toch weten dat hij daar een lift had laten bouwen. Helaas heeft Dick daar zelf weinig van kunnen profiteren.
We vonden het telkens weer fijn als hij na een periode in Spanje op vrijdagmorgen weer om de hoek van het tennis gebouw kwam lopen. Meestal stopten we dan wat eerder met tennis om gezellig taart te eten en niet te vergeten daarbij een pittig drankje te drinken. Dick kon daar samen met ons geweldig van genieten.
We hebben met Dick een zeer goede vriend verloren.

Namens de gehele onderhoudsploeg "Op de Groene Weide" willen we zijn vrouw, kinderen en verdere familie sterkte wensen met dit grote gemis.